2009. december 23., szerda

Tervek...gondo(lato)k

Ha nagy leszek majd felesegul megyek, es boldogan elunk...
De elotte meg dolgaim vannak.
Hataridoket tologatni, mindig meg csak 5 percet aludni, buszberletet csinalni vegre, felejteni, utazni, cserediaknak lenni valahol messze, megismerni egy zeneszt es egy ejszakat atbeszelgetni vele, uszni a Balatonban, megtanulni korcsolyazni, talakozni a Koltovel es bort inni vele, kidobalni minden regit es ujra berendezni magam, irni sokat sokat es lehetoleg ertelmeset, almokat gyartani, nem rombolni tul sokat, megszeretni a tejet, leszokni a folytonos bocsanatkeresrol, latni Rekat amint vegre megkapja a jogositvanyat, es ott lenni Dani eskuvojen, megerteni a Ft-ot, ujra megolelni az elmult szerelmeket, elhagyni itt ott nehany fogkefet, a bugyimat keresni hajnalban, az orszaguton kabrioban szaguldozni es nevetve szelnek ereszteni a melltartomat, ejszaka csillagokat bamulni egy messzi orszagban Veled, trukkoket kilesni, koncerten tombolni onfeledten, aztan delig aludni, jo kislanynak, jo baratnak, jo szeretonek lenni, szeretni, szeretve lenni Altalad, megkostolni az abszintot es masnap lehetoleg emlekezni erre arra, befejezni a megkezdett gondolatokat....(majd meg folytatom, de most megint rohanni kell)

Megint lelegzetvetelnyi rohangalas-mentesseg, ujabb gondolatok.

Ma reggel Dani ebresztett, hulyenagyallat de imadom:) sem neki sem Rekanak nem sikerult...majd legkozelebb. Addig is marad a sajat szerencsetlensegunkon valo rohoges a Sinterben, vagy csak ugy az utcan.
Egyre kevesbe szeretem ezt a varost...mar a ho sem feher, piszkos szurke es olvad. Ilyenkor kerulnek elo a regi ocsmanysagok. Amiket az ember el akar felejteni, el akar rejteni a nagy es feher, puha bekesseg ala, de nem lehet, mert jonnek a munkasok ellapatoljak a havat, hogy nezd, hogy lasd, hogy minden lepeseddel eszedbe jusson..ime, a te "csodalatos", cukormazas eleted...csoda es cukormaz nelkul. Ami jo az egeszbol mindossze annyi, hogy vannak az embernek baratai, akikkel el lehet menni, el lehet szakadni, el lehet felejteni egy percre, egy nevetes erejeig a vilagot. Olyankor jo... Jo az amikor reggel telefon ebreszt, hogy "Jo reggelt butyok, hasadra sut a nap", vagy amikor egyutt izgulunk, h jujj vajon ezuttal sikerul, vagy nem sikerul, vagy amikor egymas utan 6x felhivhatok valakit, es mind a 6x tudunk beszelni ertelmesen es vidaman es programot szervezni masnapra, amikor sort iszunk meg forraltbort es pasikat beszelunk ki, amikor kiallitasra megyunk egyutt es egymast szolitjuk, amikor falazunk egymasnak kerdesek nelkul, de azert aggodassal, amikor meg lehet olelni csak ugy es a hajat cibalni es a szakallat es baszogatni egymast kedvesen...sokminden van ami elveszi az ember eletkedvet, de szerencsere a baratok pont arra lettek kitalalva, hogy visszaadjak....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése