2009. december 26., szombat

nathas helyzetjelentes...

Egy ora mulva hosszukavetejjelketcukorral Katyusaval valoszinuleg Backstageben ha kapunk helyet meg...addig is itthon tea, takaro, mentolos kemenysepros orrduglaszto cukorka, narancs, es laptop. Az agyam szegeny teljesen lebenult megint, ugyhogy a beadandok most kicsit megint csusznak...ez van ha az ember lanyat leveri a natha, mert szoknyaban vagott neki a csiki hidegnek, es mert a csizmajat sem fel meteres hokupacok megmaszasara terveztek. Kozben mindenkin kiutott a vizsgadrukk, pedig...na jo tudom, hogy ok az okosabbak, jobb elore felni, mint kesobb falbaverni a fejunket. Rajottem, hogy nagyon nehez felvalta magyar es angol billentyuzettel irni...az ember total osszezavarodok a z meg y ugyeben...nem baj, legalabb szokom.

Kozben meg mindig szokom, hogy fontos vagyok, hogy valaki tenyleg ismerni akarja az egesz elcseszett es gubancos eletem, es nem szalad el...hat ilyen nincs is, mondtam volna par hettel ezelott, de mara mar bevizonyosodott, hogy megiscsak letezik ez az emberfajta is. Tiszta boldogsagos.

Annyira negativ tudok lenni neha, pedig azert nem olyan szornyuseges a helyzet...csak bonyodalmas es faraszto, mint altalaban a nagy csaladi osszeroffenesek szoktak lenni nalunkfele. Meg szerencse, hogy az embernek vannak baratai akikkel meg lehet szokni a sok hulye rokon elol.

Aztan meg ott vannak persze a meggondolatlansagok...az en meggondolatlansagaim.
De azert jo ez, izgalmas.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése