2009. november 30., hétfő

Jatekszabalyok. Egy szajha vallomasai 3.

Kulonkiadas - Amikor osszetorik a szajha szive

Nincs szomorubb latvany egy osszetort szivu szajhanal. Az ember elvarna, hogy az aki jatekosnak mondja magat, megkemenyitse a szivet. De a sziv nem olyasmi ami magatol megkemenyedik, csak azert mert akarom. Szanalmas...A nagy felismeresek:

nr1. Nem mindenkire ugyanazok a szabalyok ervenyesek
nr2. Vannak emberek akik nem erdemlik, megis megkapjak
nr3. Vannak emberek akik megerdemelnek, megsem kapjak meg
nr4. Mielott erzelmileg belefolynal, elobb tanulj meg uszni
nr5. Ha ezt elmulasztod ne vard, hogy masok kimentsenek
nr6. Neha hamarabb osszetorik a szajha szive, mint az aldozate
nr7. Nem mindenki jatekszernek valo
nr8. Vannak becsuletes emberek akiket nem art idoben felismerni
nr9. A Jatek ketelu fegyver, teged is megsebez ha tul melyre dofsz
nr10.A szajha is ember, barmennyire is letagadja.

Neha a szajhak jobban szenvednek, mert bar azt hisszuk sebezhetetlenek vagyunk, lepten nyomon megvagjuk magunkat sajat fegyverunkkel. De meg igy is, mindig kell valaki aki megadja a kegyelemdofest...ok altalaban azok akik a legkozelebb allnak hozzank, azok a jatekszerek amiket mar mar mint baratot szeretunk. Amint elkezdjuk szeretni oket, oszintenek lenni hozzajuk, meglatjak a szivunk melyen azt a keves gonoszsagot es gondolkodas nelkul kivegeznek. Nem konnyu ez, de vegul is ertheto. Es akkor mi szajhak csak allunk egyhelyben es nem tudjuk mi tortent, hiszen oszintek voltunk, olyannyira, hogy legfeltettebb titkainkat is odanyujtottuk nekik, a lelkunket tettuk elebuk, hogy itelkezzenek, mert a mi szeretetunk oirantuk ugyis megrendithetetlen, de ok verszemet kaptak es ellenunk forditottak eles fegyverunket.

Es akkor a csata vegen, ott maradunk egy nagy halom osszetort sziv kozott,es zokogva a sajat szivunk darabjait szorongatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése