2009. július 12., vasárnap

Varazslat

Mar csak napok kerdese es kiderul vegre, hogy valoban befogad-e a vilag...Az a bizonyos vorosfuggonyos vilag. Es ha igen, en kepes leszek-e megmaradni magamnak benne? Nem akarok tobb kompromisszumot. 4 evembe telt mire megertettem az emberekkel, hogy engem nem erdekel sem az, hogy honnan vasarolnak, mit esznek, mit viselnek, milyen szinu a hajuk es talale ezzel a taskajuk szine? Nem erdekel...ez van. Mert mas dolgok jelentik az igazi varazslatot. Pl az amikor orakon keresztul setalunk cel nelkul az esoben, es kozben mindenhova befolyik a viz, es elazunk, es kilatszik a mellem...vagy amikor este keson fekszunk egyetlen pokrocom 3an a sportpalya kozepen es nezzuk a denevereket, megprobaljuk szamolni a csillagokat, vagy amikor a kedvesunk ebedet foz nekunk e viragot tuz a hajunkba. Szeretek kacagva, sirva vegigrohanni az utcan es elvezem, ha megbamulnak az emberek..mert nem ertik, mert ez kilog az ok vilagukbol. Szeretem a szinpadot, de irni is ugyanannyira szeretek, es ha egyszer lesz eleg batorsagom a velencei maszkot amit rekatol kaptam magamra tetovaltatom...mert tobbletjelentes es multifunkcio, es mult, es szinhaz, es Magamaszk, es Reka, es szerelem, es eloadas, es Allomasok, es Velence.... es meg csomo csomo minden :)

Ezek jelentik az igazi varazslatot

1 megjegyzés:

  1. Szeress is irni, mert en maris szeretem olvasni, amit irsz. Tetszik. Olyan ismeros valamiert... :)
    Nem vagy egyedul a vilagodban, csak kevesen vagytok/vagyunk. De ez epp ettol szep. Nem baj az, ha nem ertenek meg. Neked nem. Ertuk kar, esetleg.
    Es a masik dolog. Mindegy, hogy mit szeretsz. Szeress, amit eppen jol esik, barmilyen furcsa legyen is az. Mert csak az a fontos, hogy valamit igazan szeretni tudj!

    VálaszTörlés